Medlemsskap i Goldenretriever klubben

Är du intresserad av att bli medlem läs mer här.


        

Behöver du en chipläsare?

Alla medlemmar i Skaraborg/Älvsborgssektionen har nu möjlighet att låna sektionens nyinköpta chipavläsare om du t ex ska ut på prov eller tävling och har en chippad hund. Vi tar ut en deponeringsavgift av 200 kr som du får tillbaka när du lämnar tillbaka chipavläsaren i skick som du lånade den. Avläsaren finns hos Annika Andersson som du kan nå via mail eva.arnell@outlook.com eller via telefon 0768-666357.       

Policy för återbetalning

För utställning, lydnad och jaktprov gäller att anmälningsavgiften betalas tillbaka vid veterinärintyg vid t.ex. skadad eller avlivad hund. Vid återbetalning har arrangören rätt att behålla 25 kr av anmälningsavgiften för administrativa kostnader. På jaktprov och lydnadsprov gäller dessutom att man får pengarna tillbaka om en tik börjat löpa, även där med intyg (kan vara känd person inom sektionen som intygat) och rätt att behålla 25 kr.        

Detta tillägg är gjort av Styrelsen i GRK Skaraborg/ÄlvsborgDär bindande föranmälning och inbetalning i förväg gäller, sker generellt ingen återbetalning av anmälningsavgiften om deltagaren uteblir från kurs/aktivitet.